CROATIA - BOSNIA - HERTEGOVINA - Circuite
 

CROATIA - BOSNIA - HERTEGOVINA

3 stele
imagine oferta
  • CROATIA - BOSNIA - HERTEGOVINA
  • CROATIA - BOSNIA - HERTEGOVINA
  • CROATIA - BOSNIA - HERTEGOVINA
  • CROATIA - BOSNIA - HERTEGOVINA
  • CROATIA - BOSNIA - HERTEGOVINA

Dubrovnick - Croatia

Circuit, Mic dejun

Transport: Autocar

Perioada: 23.04.2013 - 17.09.2014

5 zile / 4 nopti

269 Euro / Persoana

REZERVA OFERTA

  CROATIA- BOSNIA HERTEGOVINA               

Zagreb-Plitvic e-Trogir-Split-Dubrovnik-Medjugorje-Mostar-Sarajevo

Ziua 1. Plecare din Cluj la orele 01:00, din Oradea la orele 04:00 in zori pe ruta Cluj-Oradea-Budapesta-Zagreb ~750 km. Sosire in Zagreb in cursul dupa-amiezii, scurt tur pietonal in zona centrala - Catedrala Sf. Stefan, Cetatea. Ne continuam drumul spre cazare. (zona Ogulin)

Ziua 2. Ne deplasam spre Rezervatia Plitvice, (19.000 ha) renumitele lacuri montane ce se varsa unul in altul, formand cascade si grote; drumetie~3-4 ore. Cazare si timp liber zona Baska Voda/Split, 3 nopti.(Ogulin-Plitvice-Split~320 km)

Ziua 3. Deplasare pe coasta Dalmatiei. Se viziteaza orasul Trogir cu obiectivele turistice ca si Catedrala Sf Laurentiu,Loggia cu Turnul cu CeasPimaria Orasului, Fortatreata Kamerleno. Urmeaza Split, unde se viziteaza: Palatul Imparatului Diocletian (unul din monumentele cele mai bine pastrate din epoca romana), Mausoleul lui Diocletian (exterior), transformat in catedrala catolica, Poarta de Aur si Statuia episcopului Grigore din Nin. Cazare .

Ziua 4. Timp liber sau *excursie optionala la Dubrovnik, se viziteaza : Cetatea, zidurile orasului vechi, Catedrala, Biserica Sf. Vlaho (patronul orasului), Palatul Rectorilor,Turnul cu Ceas. Timp liber: plimbari, shopping. Cazare.

Ziua 5. Ne continuam drumul spre Bosnia-Hertegovina cu scurta oprire la Medjugorje, faimosul loc de pelerinaj, apoi laMostar pentru a admira panorama orasului vechi, cu Podul Vechi, moscheea Pasa Koski Mehmed. (Makarska-Sarajevo~320 km) Ne continuam drumul spre Sarajevo, scurta vizita in capitala Bosniei-Hertegovinei, oras unde a fost asasinat Franz Ferdinand in 1914; vizitam podurile istorice, Palatul Primariei, Turnul cu Ceas, Catedrala Romano-Catolica. Ne indreptam spre casa. Sosire in tara in zori. (Sarajevo-Oradea ~710 km)

 

Data de plecare

Tarif standard in camera dubla

 

17.09.14

269 euro

 

Taxa loc preferential in autocar:

5 euro

Reducere copil<12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 20 e

Supliment camera single: 60 euro

         

Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti . Suplimentul pentru grup 30-39 persoane, 20 euro, se va achita doar in caz de nevoie, in ultimele 5 zile inainte de plecare,chiar daca inscrierea s-a facut la tarif promotional

Pretul include:

- transport cu autocar modern, climatizat 3*, taxe parcare si autostrazi

- 4 nopti cazare la hoteluri de 2-3* cu mic dejun bufet

- ghid turism din partea agentiei

Pretul nu include:

- *excursia optionala la Dubrovnik – 35 euro (grup minim de 25 persoane)

- intrarile la obiectivele turistice – Plitvice~12 euro, Catedrala Trogir~4 euro, Zidurile Cetatii din Dubrovnik~11 euro, Split~7 euro (Catedrala, Baptisterul, Clopotnita), Mostar Moscheea~2 euro

- taxe ghizi locali, acolo unde grupul solicita

- asigurarea storno si asigurarea medicala (optional)

- transfer din orasele Tg. Mures, Turda, Arad, Carei, Zalau, Dej, GherlaTimisoara - 15 euro/persoana (dus-intors)

- transfer din orasele Sibiu, Sebes, Alba Iulia, SighisoaraBaia Mare, Satu Mare, Bistrita, Reghin – 20 euro

- transfer din orasele Odorheiu Secuiesc, Miercurea Ciuc, Brasov 25 euro/persoana

- taxa de rezervare a unui loc preferential în autocar: 5 euro/persoana (optional) (mentionam ca locurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor si se comunica de catre personal la urcare în autocar; prioritate au cei care la inscriere isi rezerva locul; nu acceptam cereri pentru loc preferential ulterior inscrierii)

Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar

 

             

 

 

   

REZERVA OFERTA / CERE INFORMATII
 
Parteneri Mihut Travel

Ministerul Dezvoltarii regionale si Turismului: Tel: 0800 86 82 82 ANPC: Tel: 021-313 06 09 ; 0800 08 09 09

website dezvoltat de newpixel design