Rezervare in 2 pasi
Politica de confidentialitate :: Mihut Travel
 

Politica de confidentialitate

I. Informații generale

Confidențialitatea datelor dvs. cu caracter personal este extrem de importantă pentru noi, SC MIHUT TRAVEL SRL în calitate de operator de date.

Informațiile regăsite în această pagină au rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet www.mihut-travel.ro . („Site-ul”).

II. Ce informații colectăm

Colectăm și procesăm datele pe care ni le comunicați pentru a accesa Site-ul și/sau pentru a utiliza Serviciile noastre.

Printre cele mai importante informații personale pe care le colectăm, se numără:

  • datele dvs. de contact - nume, prenume, adresă de e-mail, adresa poștală, telefon
  • informații despre preferințele și interesele dvs.

 

Pentru a îmbunătăți Site-ul și Serviciile noastre și pentru a le face mai eficiente și mai adaptate nevoilor și cerințelor dvs., serverele noastre colectează automat date tehnice, dintre care unele pot fi considerate date cu caracter personal.

Date de trafic care pot fi colectate:

  • adresa IP
  • erori HTTP
  • versiunea și tipul de browser utilizat de Utilizatorul Site-ului și/sau a Serviciilor
  • timpul de conectare pe Site și durata utilizării Serviciilor
  • link-urile pe care dați clic atunci când vă aflați pe Site
  • informații standard despre jurnalul server-ului, lățimea benzii, software-ul instalat pe calculatorul dvs.

 

III. Cum folosim informațiile colectate

In afară de scopurile noastre care reies din obligațiile contractuale - interesele legitime si prevederile legale, prelucrarea datelor tale cu caracter personale se va face doar cu acordul dvs.

Dorim să vă oferim cea mai bună experiență posibilă pentru a ne asigura că vă bucurați de Site-ul/Serviciile noastre azi, mâine și în viitor. Este de asemenea scopul nostru să fim cât mai deschiși și transparenți cu utilizatorii noștri cu privire la datele personale pe care le colectăm pentru a oferi aceste servicii, despre modul în care sunt utilizate și cui este posibil să transmitem aceste date.

SC MIHUT TRAVEL SRL, colectează datele dvs. personale în mod corect și legal și în conformitate cu drepturile dvs. legale. Scopul principal al colectării datelor cu caracter personal este de a vă oferi o experiență sigură, optimă, eficientă și personalizată. Prin completarea datelor dvs. pe Site-ul nostru, sunteți de acord că este posibil ca datele dvs. personale să fie utilizate pentru a:

  • permite utilizarea Site-ul și/sau Serviciile noastre și pentru a furniza servicii conexe
  • vă trimite informații și pentru a vă satisface cerințele
  • efectua analize statistice și pentru a dezvolta Site-ul și Serviciile noastre
  • respecta legile și regulamentele actuale și Termenii și Condițiile noastre.

 

În conformitate cu acordul dvs., SC MIHUT TRAVEL SRL poate utiliza datele colectate și în alte scopuri, despre care veți fi informat în momentul colectării datelor.

Informațiile acestea vor fi păstrate de noi atâta timp cât sunt necesare pentru îndeplinirea scopului pentru care au fost colectate.

Scopul colectării datelor este: informarea utilizatorilor/clienților (Cumpărătorilor) privind situația contului lor de pe www.mihut-travel.ro, informarea utilizatorilor/clienților privind evoluția și starea comenzilor, evaluarea produselor și serviciilor oferite, activităților comerciale, de promovare a produselor și serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piață, de statistică, de urmărire și monitorizare a vânzărilor și comportamentul consumatorului.

IV. Durata pentru care vă prelucrăm datele

În general, SC MIHUT TRAVEL SRL va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atâta timp cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.

V. Dezvăluirea datelor cu caracter personal

Pentru îndeplinirea anumitor scopuri de prelucrare, SC MIHUT TRAVEL SRL poate dezvălui datele dumneavoastră către parteneri, către terțe persoane sau entități care sprijină www.mihut-travel.ro în desfășurarea activității prin intermediul Site-ului (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT, etc.), ori către autoritățile publice centrale/locale, în următoarele cazuri:

  • pentru administrarea Site-ului;
  • în situațiile în care această comunicare ar fi necesară pentru atribuirea de premii sau alte facilități persoanelor vizate, obținute ca urmare a participării lor la diverse campanii promoționale organizate de către SC MIHUT TRAVEL SRLprin intermediul Site-ului;
  • pentru menținerea, personalizarea și îmbunătățirea Site-ului și a serviciilor derulate prin intermediul lui;
  • pentru efectuarea analizei datelor, testarea și cercetarea, monitorizarea tendințelor de utilizare și activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranță și autentificarea utilizatorilor;
  • pentru transmiterea de comunicări comerciale de marketing, în condițiile și limitele prevăzute de lege;
  • atunci când dezvăluirea datelor cu caracter personal este prevăzută de lege etc.

VI. Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate către SC MIHUT TRAVEL SRL nu sunt transferate în afara României.

VII. Drepturile și accesul clientului privind datele personale

Conform cerințelor Legii nr.677/2001, RGPD(UE) nr.679/2016 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, SC MIHUT TRAVEL SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dvs.

În calitate de persoană vizată, aveți de asemenea dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activități de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă;

Prin citirea informațiilor conținute în Politica noastră de cookie-uri, ați luat la cunoștință faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv:

  • dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitățile de prelucrare efectuate de către SC MIHUT TRAVEL SRL, conform celor descrise în prezentul document.
  • dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obține confirmarea din partea SC MIHUT TRAVEL SRL cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și detalii privind activitățile de prelucrare precum modalitatea în care sunt prelucrate datele, scopul în care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
  • dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obține corectarea, fără întârzieri justificate, de către SC MIHUT TRAVEL SRL a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum și completarea datelor incomplete; Rectificarea/ completarea va fi comunicată fiecărui destinatar la care au fost transmise datele, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate;
  • dreptul de opoziție
  • dreptul la ștergerea datelor, fără întârzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”). Conform Regulamentului 2016/679/UE vă puteți exercita oricând dreptul de a solicita ștergerea tuturor informațiilor despre dvs. În acest sens ne puteți trimite o cerere pe adresa noastră de contact sau pe adresa de e-mail pentru a actualiza datele tale personale din baza noastră de date;
  • dreptul de a vă adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor dvs. garantate de Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Totodată, aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. personale și de a solicita ștergerea totală sau parțială a acestora.

Vă puteți exercita drepturile prevăzute în Regulamentul general privind protecția datelor cu caracter personal prin cerere scrisă transmisă pe adresa Str. Trandafirilor, Nr. 50 , Satu Mare , Jud. Satu Mare, Romania sau pe adresa de mail office@mihut-travel.ro

Începând cu data de 25 mai 2018, vă stăm la dispoziție pentru orice informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal, prin e-mail la adresa office@mihut-travel.ro

Această pagină de internet folosește fișiere de tip cookie. Pentru mai multe informații cu privire la modul în care se folosesc aceste fișiere, vă rugăm să accesați următorul link: https://www.mihut-travel.ro/politica-cookie.html.

 

 

 
Parteneri Mihut Travel

Ministerul Dezvoltarii regionale si Turismului: Tel: 0800 86 82 82 ANPC: Tel: 021-313 06 09 ; 0800 08 09 09

website dezvoltat de newpixel design